De Pastoor en zijn 10 heilige sacramenten.
Om de heropstart van De Pastoor van Vremd goed te laten verlopen zijn de algemene COVID-19-preventierichtlijnen essentieel. Deze dienen ook door de gasten strikt te worden nageleefd tijdens FASE 1 van de graduele heropstart. Dit zijn de richtlijnen voor de gasten bij De Pastoor van Vremd.

  1. Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
  2. Reserveren is een must!
  3. Blijf thuis als je ziektesymptomen vertoont of als je contact hebt gehad met iemand die besmet is. Neem met ons contact op als je in de 14 dagen volgend op je bezoek besmet bent geraakt.
  4. Volg de instructies van het personeel en de richtlijnen die geafficheerd zijn. Wacht aan de inkom tot dat we je verwelkomen.
  5. Gelieve zoveel mogelijk contactloos of elektronisch te betalen.
  6. Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan.
  7. Houd ten alle tijde 1.5m afstand van het personeel en andere klanten. Uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap. Wacht even om te verplaatsen indien er net eten wordt geserveerd of er andere mensen in de hal aanwezig zijn.
  8. Beperk uw verplaatsingen. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten. Houdt rekening met de trap. Indien er iemand reeds de trap gebruikt, wacht dan even boven of beneden vooraleer u de trap in gebruik neemt.
  9. Naar buiten om te roken is niet toegestaan bij eet- en drinkgelegenheden.
  10. Onze kinderkamer blijft voorlopig nog even dicht. De kinderen mogen wel gebruik maken van het piratenschip in de tuin.